5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Talihsiz kız iyileşiyor

Siirt'te özel bir radyo istasyonunda akrabalarının saldırısına uğrayan ve hastaneye kaldırılırken ağabeyi tarafından sedyede bıçaklanan genç kızın Dicle Üniversitesi'nde tedavisinin sürdüğü ve durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Siirt'te özel bir radyo istasyonunda canlı yayın esnasında DJ Ö.F.E ile görüşen N.E.(17) yakınları olduğu ileri sürülen şahısların radyoya yaptığı baskın sonrası kendini 5'nci katından aşağı atmıştı. N.E. yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı sırada sedyede iddiaya göre ağabeyi olduğu bildirilen şahıs tarafından bıçaklanmıştı.

Ağır yaralı olarak Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılan N.E.'nin tedavisine Ortopedi Servisi'nde devam ediliyor. N.E.'nin sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenilirken, Sağlık Bakanlığı'ndan verilen talimatla yaralı N.E.'nin görüntülenmesinin güvenlik gerekçesiyle yasaklandığı bildirildi.

Siirt'te kız kardeşini bıçaklayan bir kişi, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Dün akşam ailesinin radyo evini basması sonucu 6. kattan atlayan ve Siirt Devlet Hastanesi'ne kaldırılan N.E.'nin (17) ağabeyleri tarafından bıçaklanmasıyla ilgili olarak gözaltına alınan 5 kişi mahkemeye sevk edildi.

Mahkemede 4 kişi serbest bırakılırken, kız kardeşi sedye ile ambulansa doğru görüldüğü sırada elindeki bıçakla 5 yerinden bıçakladığını söyleyen ağabey A.E. (23) tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Siirt'te meydana gelen ve bir genç kızın 6'ncı kattan kendisini atması ve ardından hastanede bıçaklanması şeklinde gelişen olaya Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf'ın talimatıyla Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü el koydu.

Siirt'te dün özel bir radyo istasyonundaki arkadaşını ziyareti sırasında akrabaları olduğu ileri sürülen kişilerin saldırısına uğrayan genç kız N.E.'nin hastanede ailesi tarafından bıçaklandığı iddialarıyla ilgili olarak Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hıfzullah Canpolat harekete geçti.

Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf'ın talimatıyla harekete geçen Sosyal Hizmetler İl Müdürü Canpolat'ın aile ile görüştüğü öğrenildi. Edinilen bilgiye eşiyle dini nikahı bulunan anne E.Ü. ile mağdurenin 12 yaşındaki kardeşi F.E. Cumhuriyet Savcılığı'nın da talimatıyla Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı bir kurumda koruma altına alındı.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2009 Pazar 13:21:43
Güncelleme :14 Haziran 2009 Pazar 16:56:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?