5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

THK'dan tanıtım atağı

TÜRK HAVA KURUMU'NDAN SİİRT'TE TANITIM ATAĞI

Türk Hava Kurumu (THK) Siirt Şube Başkanlığı, kurumu tanıtmak amacı ile ilköğretim, lise ve dengi okul öğrencilerine yönelik çalışma başlattı. Bu amaçla okullarda tanıtım toplantıları düzenlenmeye başladı.

Mehmetçik İlköğretim Okulu'nda konferans veren THK Şube Başkanı Beşir Razi, THK'yı ilde tanıtmak amacı ile birçok okulda seminer verdiklerini belirtti. Razi, "Türk Hava Kurumu bünyesinde kurulan Genç Kanatlar topluluğunu tanıtmak amacı ile Siirt Valiliği'ne yaptığımız başvurunun kabul edilmesi sonucu Ankara Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı'ndan gelen model uçak öğretmeni Aydın Aydeniz öğretmenimiz ile şubemizin rehber öğretmeni Bayram Avcı, Endüstri Meslek Lisesi, Siirt Lisesi, Atatürk İlköğretim Okulu,

M. Akif İlköğretim Okulu ve Mehmetçik İlköğretim Okulu'nda öğrenci ve öğretmenlere konferans verdi. Öğrenci ve öğretmenler model uçaklar ve bu hobi hakkında bilgilendirildiler. Konferans ve değişik faaliyetlerimiz devam edecektir" dedi.

Mehmetçik İlköğretim Okulu'nda öğrencilere konferans veren model uçak öğretmeni Aydın Aydeniz, öğrencileri THK tarihi ve model uçak faaliyetleri konusunda bilgilendirdi.

TÜRK HAVA KURUMU'NDAN SİİRT'TE TANITIM ATAĞI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2010 Çarşamba 15:49:05
Güncelleme :3 Mart 2010 Çarşamba 20:29:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?