4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİİRT

Tinerciler mahalleyi ayağa kaldırdı

Tiner bağımlıları, Siirt'te bir mahalleyi ayağa kaldırdı. Elinde bıçağıyla tehditler savuran bir tinerci ise polise zor anlar yaşattı. 

Edinilen bilgiye göre olay, Ülkü Mahallesi'nde dün gece saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Tiner bağımlısı olduğu anlaşılan bir grup genç, Ülkü Mahallesi'ne gelerek yüksek sesle bağırıp çevreye rahatsızlık vermeye başladı. Mahalle sakinlerinin şikayetiyle olay yerine gelen polis ekiplerini gören tinerciler kaçarken, tiner bağımlısı R.G. (17) isimli genç ise yakalanmamak için polise direndi. Yüksek dozda tiner kullandığından ayakta durmakta zorluk çeken R.G., polise zor anlar yaşattı. Kendisini sakinleştirmeye çalışan polise bıçak çeken tinerci genç, sonunda biber gazıyla etkisiz hale getirilebildi. 

Gözaltına alınmak üzere karakola götürülen R.G.'nin annesi L.G. (39) ve kardeşleri, olay yerine gelerek gencin gözaltına alınmaması için polise direndi. Çocuğunun polis ekiplerince gözaltına alındığını gören anne L.G., baygınlık geçirdi. R.G., daha sonra karakola götürülürken, polis ekipleri, mahalle aralarına girerek kaçan tinercileri aradı. 

Öte yandan, R.G.'nin annesi L.G.'nin, geçtiğimiz aylarda Siirt E Tipi Cezaevi'nin karşısına çadır kurarak, eşinin tahliye olacağı günü beklediği ileri sürüldü.
İHA
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2007 Salı 15:57:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?