5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Umut yıldızları sertifikalarını aldı

UMUT YILDIZLARI SERTİFİKALARINI TÖRENLE ALDI

Siirt Emniyet Müdürlüğü, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle Türkiye İş Kurumu'nun desteğiyle hayat geçirilen "Çocukların Mutlu Geleceği İçin Umut Yıldızı" projesi kapsamında açılan satış ve pazarlama kursunu tamamlayan 12 kursiyere sertifikaları verildi.

80. Yıl Gençlik Merkezi'nde açılan satış ve pazarlama eğitimlerini başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikalarını veren Vali Musa Çolak, "Sosyal devlet ilkesi gereği tüm vatandaşlarımıza sahip çıkıyoruz. Hiç kimseyi açıkta bırakmadık, bırakmayacağız. Kimsesizlerin kimsesi olacağız. Risk altındaki çocuklarımızın suçlardan ve zararlı alışkanlıklardan korumak için çeşitli projeler yürütüyoruz. Umut Yıldızları projesi bunlardan bir tanesidir. Geçen ay 20 gencimize bilgisayar kursu verilmişti. Şimdi de 12

gencimize satış ve pazarlama eğitimi verdik. Bu eğitim kursları sayesinde gençlerimiz kendilerini geliştirdikleri gibi geleceklerini de şekillendiriyorlar" dedi.

Meslek kurslarına katılan gençlerin sosyal yönden de kendilerini geliştirdiğini kaydeden Vali Çolak, "Kurslara katılan gençlerimiz meslek öğrendikleri gibi birlikte yaşamayı, hayatı paylaşmayı, sorumluluk bilinci ve yeni dostluklar da ediniyorlar. Ayrıca kursiyerlerimize verdiğimiz günlük harcırah ile küçükte olsa aile bütçelerine katkı da yapıyorlar. Bu gençlerimizi yalnız bırakmayacağız. Onların işe kavuşması için vali olarak bizzat ben ilgileneceğim" diye konuştu.

Satış ve pazarlama eğitimleri veren işletme öğretmeni Nuriye Yıldırım ise, projenin devamını diledi ve destek veren kurumlara teşekkür etti. Vali Çolak, tören sonrası 80. Yıl Gençlik Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

UMUT YILDIZLARI SERTİFİKALARINI TÖRENLE ALDI
UMUT YILDIZLARI SERTİFİKALARINI TÖRENLE ALDI
UMUT YILDIZLARI SERTİFİKALARINI TÖRENLE ALDI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2010 Çarşamba 14:47:00
Güncelleme :16 Haziran 2010 Çarşamba 19:28:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?