5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Üniversiteliler STSO tesislerini gezdi

SİİRT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ STSO TESİSLERİNİ GEZDİ

Siirt Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Kimya Teknolojileri Bölümü öğrencileri ildeki tesisleri gezerek incelemelerde bulundu.

Öğrenciler, atık su arıtma tesisi ile Siirt Ticaret ve Sanayi Odası'na (STSO) ait toprak tahlil, su analiz ve aflotoksin laboratuarında da incelemeler yaparak çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. İbrahim Teğin, öğrencilerin öğrenim gördükleri alanlarla ilgili tesislerde incelemelerde bulunduklarını belirtti. Teğin, "Öğrencilerimizin teorik olarak derste ve uygulamalı olarak laboratuarlarda gördükleri konularda faaliyet gösteren tesisleri gezmelerini ve bilgi almalarını sağlayarak bu bilgilerinin pekişmesini sağlıyoruz. Atık su arıtma tesisinin yanı sıra modern ve donanımlı bir laboratuar olan Ticaret ve Sanayi Odamızın laboratuarı gezildi. Öğrencilerimiz ilimiz tarımına önemli katkıları olan bu laboratuarda yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar" dedi.

STSO Başkan vekili F. Özgür Çalapkulu da yaptığı açıklamada üniversiteye her türlü desteği vermeye çalıştıklarını ve öğrencileri tesislerinde görmenin kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2010 Çarşamba 13:19:03
Güncelleme :17 Mart 2010 Çarşamba 19:33:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?