3
Mayıs
2024
Cuma
SİİRT

Vali başarılı sporcuları ödüllendirdi

Mersin ve Artvin'de yapılan kros yarışmalarında birinci olan Siirtli sporcular, Vali Murat Yıldırım tarafından ödüllendirildi.
 
Yıldırım, başarılı sporcuları makamında kabul etti. Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüssam Olgaç ve Antrenör Nasır Çavuşoğlu'nun da katıldığı ziyarette Yıldırım, "Takımımızın 12 rakibini geride bırakarak başarı kazanması, hepimizi gururlandırdı. Alınan dereceler ve kupalar, göğsümüzü kabarttı. Spor ve eğitim, birbirini tamamlayan iki unsurdur. Sporda başarılı olan,
derslerinde de başarılı olur” dedi.
 
Sporcuları tek tek kutlayan Yıldırım, Nisan ayında Ankara’da yapılacak Türkiye Şampiyonası'nda da en iyi dereceyi alacaklarına inandığı kaydetti. Vali Yıldırım, sporcuları altın ile ödüllendirdi.
 
Yarışmaların yapıldığı yer, sporcuların dereceleri şöyle:
 
Mersin'de yapılan Türkiye Kros Ligi Final Yarışması 15 yaş altı erkekler 2000 metrede İbrahim Halil Timurtaş, Mehmet Peltek, Lokman İnan, Mehmet Beştaş, Ahmet Aslan ve Mustafa Kaçar’dan oluşan atletimiz takımı birinci olurken, ferdide yarışan İbrahim Halil Timurtaş birinci ve 3 bin metre 1988 yaş grubunda Muhittin Gürhan Türkiye dördüncüsü oldu.
 
Artvin'de yapılan Cumhuriyetimizin 82. Yılı münasebetiyle Atletizm Geliştirme Projesi Pilot İller Yarı Final Türkiye Şampiyonası'nda 1992 doğumlu erkekler takım halinde  birinci olurken, 1993 doğumlu erkekler takım halinde ikinci oldular.
Hifzullah Eryeşil
Yayın Tarihi : 22 Mart 2005 Salı 18:48:59
Güncelleme :4 Nisan 2005 Pazartesi 12:51:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?