5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Vali başarılı sporcularla buluştu

SİİRT VALİSİ ŞENTÜRK, BAŞARILI SPORCULARI KABUL ETTİ

Siirt Valisi Necati Şentürk, Milli Eğitim Spor Kulübü basketbol takımının başarılı sporcularını makamında kabul etti. Kabulde Kulüp Başkanı Rıdvan Yardım, basketbol antrenörleri Erkan Algan ve Nurettin Araz da hazır bulundu.

Siirt Milli Eğitim Spor Kulübü Başkanı Rıdvan Yardım ziyarette yaptığı konuşmada, "Geçen hafta Elazığ ilinde yapılan Yıldız Erkekler Bölge Şampiyonası'nda 12 takım arasında bölge ikincisi olup, Türkiye genelinde basketbol takımımız ilk 20'ye girerek, takım halinde büyük bir başarı elde etmiştir. İlimizde basketbol ve salon sporlarında altyapı oluşturmak için çalışmalarımız devam etmektedir. Katıldığımız müsabakalarda ve yaptığımız çalışmalarda bizlere her zaman destek veren Vali Necati Şentürk'e katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Milli Eğitim Spor Kulübü yöneticilerini, antrenörlerini ve tüm sporcuları başarılarından dolayı tebrik eden Vali Şentürk, "Amatör sporlar alanında başlattığımız çalışmaların olumlu neticelerini görmeye başladık. İlimiz, başarılı sporcular yetiştirme konusunda önde gelen şehirlerden biridir. Şimdiye kadar birçok spor dalından pek çok milli sporcu yetiştirmiş ve başarılar elde edilmiştir. Biz de bu başarıların devam etmesi için amatör spora her zaman destek verdik ve destek olmaya devam edeceğiz'' şeklinde konuştu

Sporculara derslerini ihmal etmemeleri gerektiğini, iyi bir eğitim almış bulunan sporcuların daha da başarılı olduklarını belirten Vali Şentürk, "Herkes amatörce spor yapsın" diye konuştu.

SİİRT VALİSİ ŞENTÜRK, BAŞARILI SPORCULARI KABUL ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Mart 2010 Pazar 09:27:01
Güncelleme :21 Mart 2010 Pazar 09:58:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?