5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Vali Çolak'tan denetime devam

VALİ MUSA ÇOLAK'TAN DENETLEMELERE DEVAM

Siirt Valisi Musa Çolak, kurumları denetlemeye devam ediyor. Dün Tarım İl Müdürlüğü'nü ziyaret eden Vali Çolak, bugün de İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Akşam saatlerinde Tarım İl Müdürlüğü'nde denetlemelerde bulunan Vali Musa Çolak, daha sonra İl Müdürü İlhan Özel'den brifing aldı. Göreve başladığından beri denetim ve incelemelerini yerinde yaptığını belirten Vali Çolak, "Kurumlarımızı ziyaret ederek, kurumların işleyişi ve çalışmaları hakkında yerinde bilgi alıyorum. Tespit ettiğim eksikliklerin giderilmesi için de yetkililere talimat veriyorum. Amacımız, kurumlarımızı güçlendirmek, verilen hizmetin kalitesini artırmak ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını

en etkin, hızlı ve verimli biçimde karşılamak ve memnuniyetlerini artırmaktır" dedi.

Tarımsal çalışmaların Siirt için çok büyük önem taşıdığını vurgulayan Vali Musa Çolak, yetkililerin dikkatini çekerek şöyle konuştu: "İlimizde yürütülen tarımsal çalışmaları yakından takip ediyorum. Mevcut projelerin bir an önce tamamlanması için de denetimlere ağırlık veriyorum. Bu denetimleri de bizzat sahada yaparak, varsa aksaklıkları tespit ediyorum. Şunu çok iyi biliyoruz ki, Siirt'in ekonomik kalkınması ancak tarım sanayisiyle mümkündür. Bunun için daha büyük projeler üretmemiz gerekir."

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde de incelemelerde bulunan Vali Musa Çolak, burada da Milli Eğitim Müdürü T. Fikret Eteker'den brifing aldı. Okul onarımlarının yeni eğitim-öğretim yılına yetiştirilmesi için talimat veren Vali Musa Çolak, daha sonra birimleri ve öğretmenevini denetleyerek yetkililerden bilgi aldı.

VALİ MUSA ÇOLAK'TAN DENETLEMELERE DEVAM
İHA
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2010 Çarşamba 18:36:03
Güncelleme :15 Temmuz 2010 Perşembe 13:03:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?