4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİİRT

Vali Gürses Caddesi'nde

Siirt Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından yaptırılan Güres Caddesi'nin modernizasyon çalışmalarını inceledi. 

Emniyet İl Müdürü Cuma Ali Aydın ile Güres Caddesi'ndeki çalışmaları yerinde inceleyen Vali Mutlu, cadde esnafının da görüşlerini aldı. Proje çalışmasını üstlenen Çizge İnşaat Firması'nın sahibi Mehmet Terzi'den bilgi alan Vali Mutlu, çalışmaların bir an önce sona ermesi konusunda uyarılarda bulundu. 

Vali Hüseyin Avni Mutlu, yolda inceleme yaparken cadde esnafıyla da görüş alış verişinde bulunarak, yakında bitecek olan çalışmaların ardından caddenin modern bir görünüme kavuşacağını söyledi. Esnafsa, modernizasyon çalışmalarının kendilerini zora soktuğunu, kentin ana arteli olan Güres Caddesi'ni kaybettiklerini ifade etti.
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2006 Pazartesi 14:54:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
umud hasret IP: 81.214.226.xxx Tarih : 1.09.2006 09:50:49
Değerli editör, Siirt'in kalbi olan bir caddeyi kapatmak demek, insanın aklını ekmek peynir ile yemiş olması gerek diyorum. Bu caddenin kapatılmasında kimin desteği olmuşsa Allah razı olmasın diyorum ve güreş caddesinin trafiğe kapatılmasına asıl sebep olan belediye baş- kanı olan zatın siirt iline yaptığı en büyük ihanet olduğunu, bir dahaki şeçimde siirt halkı gerekli cevabı verecektir.