5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Vali Şentürk, yaralıları ziyaret etti

Siirt Valisi Necati Şentürk, önceki gün Kurtalan ilçesi Yunuslar köyü civarında meydana gelen trafik kazasında yaralanan vatandaşları tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret etti.

Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın ile birlikte Batman'a giden Vali Şentürk, devlet ve özel hastanelerde tedavi gören yaralıları ziyaret ederek, doktorlardan sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

Daha sonra yaralı yakınlarıyla görüşen Vali Şentürk, yaralanan vatandaşların tedavilerinin en iyi şekilde yapılacağını belirterek, bir an önce eski sağlıklarına kavuşması dileğinde bulunarak moral verdi.

Kendisine eşlik eden Batman Vali Vekili Osman Varol ile de bir süre görüşen Vali Necati Şentürk, trafik kazasını öğrenir öğrenmez Kurtalan Kaymakamı Mustafa Gündüz'ü olay yerine gönderdiğini kaydederek, kendisinin de hastaneye gelerek yaralıları ziyaret ettiğini ifade etti.

Önceki gün Kurtalan ilçesi Yunuslar köyü yakınlarında bir yolcu minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaşamını yitirirken, 15 kişi de yaralanmıştı.

iha
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2009 Cumartesi 14:54:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?