5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Vali Şentürk Siirt'te veda etti

VALİ NECATİ ŞENTÜRK SİİRT'TEN UĞURLANDI

Siirt Valisi Necati Şentürk tören ile yeni görev yeri Yozgat'a uğurlandı. Şentürk için çok sayıda vatandaş Valilik önünde toplandı. Vali Şentürk'ü uğurlama törenine Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan da katıldı.

İstanbul Vali yardımcılığından 2007 yılında Siirt Valiliğine atanan Necati Şentürk 3 yıllık görevi ardından 13 Mayıs tarihinde açıklanan Valiler Kararnamesi ile Yozgat'a atandı. Vali Şentürk için Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Karamık, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Ziyadanoğulları, Vali yardımcıları Hamdi Üncü, Orhan Burhan ve Yunus Sezer, İl Emniyet Müdürü Celali Topuz, kaymakamlar ile üst düzey bürokratlar ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile Valilik önünde uğurlama töreni düzenlendi.

Siirt'te taziye ziyaretlerinde ve bazı temaslarda bulunan Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan da Vali Necati Şentürk'ü uğurlama törenine katıldı. Veda töreninde bir konuşma yapan Vali Şentürk, Siirt'te görev yaptığı süre içerisinde ciddi çalışmalar yapıldığını belirterek, "Siirt'e atandığımdan beri başta eğitim olmak üzere sağlık, tarım, kültür ve sosyal alanlarda çok önemli hizmetler gerçekleştirdik. Yetimin, fakirin ve mazlumun hakkını aradık hep. Buraya atanırken başımız dik olarak geldik, giderken de başımız yine dik olarak gidiyoruz. Fakat Siirt ve Siirtlilerle olan gönül bağım hiç kopmayacak. Bana ne zaman görev düşerse her zaman yardımcı olmaya hazırım" dedi.

Sivil toplum örgütleri tarafından plaketler verildikten sonra tören mangası ile vedalaşan Vali Şentürk Siirt'ten ayrıldı.

VALİ NECATİ ŞENTÜRK SİİRT'TEN UĞURLANDI
VALİ NECATİ ŞENTÜRK SİİRT'TEN UĞURLANDI
VALİ NECATİ ŞENTÜRK SİİRT'TEN UĞURLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2010 Cuma 14:30:04
Güncelleme :29 Mayıs 2010 Cumartesi 00:45:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?