5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Vali Şentürk'e veda yemeği

VALİ ŞENTÜRK'E VEDA YEMEĞİ

Yozgat Valiliğine atanan Siirt Valisi Necati Şentürk'ün onuruna bir veda yemeği düzenlendi.

Siirt Orduevi'nde düzenlenen yemeğe Vali Necati Şentürk, 3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Şahin İşleyen, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Karamık, Adalet Komisyon Başkanı Yıldırım Şafak, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Ziyadanoğulları, Vali Yardımcıları Hamdi Üncü, Orhan Burhan ve Yunus Sezer, İl Emniyet Müdürü Celali Topuz, ilçe kaymakamları ile üst düzey bürokratlar katıldı.

Vali Şentürk, 3 yıldan beri Siirt'e birçok alanda önemli hizmetler gerçekleştirdiklerini belirterek, "Siirt'e atandığımdan beri başta eğitim olmak üzere sağlık, tarım, kültür ve sosyal alanlarda çok önemli hizmetler gerçekleştirdik. Yetimin, fakirin ve mazlumun hakkını aradık hep. Buraya atanırken başımız dik olarak geldik, giderken de başımız yine dik olarak gidiyoruz. Fakat Siirt ve Siirtlilerle olan gönül bağım hiç kopmayacak. Bana ne zaman görev düşerse her zaman yardımcı olmaya hazırım" dedi.

Konuşmalardan sonra Vali Şentürk'e çeşitli hediyeler sunuldu.

VALİ ŞENTÜRK'E VEDA YEMEĞİ
VALİ ŞENTÜRK'E VEDA YEMEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2010 Cumartesi 10:21:03
Güncelleme :22 Mayıs 2010 Cumartesi 12:54:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
engin56 IP: 78.161.83.xxx Tarih : 25.05.2010 00:09:49

bak sen.. vali bey bir çok başarı elde etmiş ,işte gülerim ben buna ayıptır sorması naptın ? yollarımızımı yaptırdın ? hastanemi yaptırdın ? huzurevi ya da çocuk esirgeme kurumumu ? hayır hiç birini yapmadın yaptırmadın siz ancak siyaset yapmaya milleti küçük düşürecek sözler sarfetmeye geldiniz siirte sanki cahil görme siirt insanını,taş atacaklarına fuhuş yapsınlar lafınız meşhur oldu vali efendi,buna emin olun ki koskoca siirt ve ilçelerinden sizden memnun olan 20 kişi çıkaramazsınız olanlar da yaverlerinizdir,kurtulduk senden