5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Vali Şentürk'ten bayram mesajı

Siirt Valisi Necati Şentürk, 20 Eylül 2009 pazar günü idrak edilecek olan Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Vali Şentürk il içinde ve il dışında yaşayan tüm Siirtlilerin bayramını kutladı.

Vali Şentürk'ün mesajı şöyle: "Sevgi, dostluk ve kardeşlik duygularının coşkuyla birleşip yüceldiği, paylaşma, dayanışma ve yardımlaşma duygularının yoğunlaştığı, kardeşlik duygularımızın pekiştiği ramazan ayının nihayetinde bir Ramazan Bayramı'nı daha sevinç ve mutluluk içinde kutluyoruz. İnsanları birlik, dayanışma ve kardeşlik zemininde birleştiren, sıkıntı ve kaygılardan uzaklaştırarak ortak duygularda buluşturan bayramlar, değerlendirilmesi gereken müstesna günlerdir. Bu coşkuyu ve bayram heyecanını tüm Siirtli hemşerilerim ile paylaşıyor, Ramazan Bayramı'nı sağlık, huzur ve mutluluk içinde geçirmelerini diliyorum."

RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU

20 Eylül 2009 pazar günü kutlanacak olan Ramazan Bayramı münasebetiyle düzenlenecek resmi bayramlaşma programının esasları belli oldu. Hazırlanan programa göre, kamu görevlileri ve vatandaşlarla bayramlaşma 20 Eylül 2009 Pazar günü 11.00 - 11.45 saatleri arasında öğretmenevi toplantı salonunda yapılacak. Daha sonra sırasıyla cezaevindeki hükümlü ve tutuklular, Devlet Hastanesi'nde yatan hastalar ve Saraçoğlu Çocuk Yuvası'nda kalan öğrenciler ziyaret edilerek bayramlaşma yapılacağı belirtildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2009 Cuma 13:13:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sonreis IP: 85.99.184.xxx Tarih : 23.09.2009 18:07:14

sayın valim sizinde bayramınız kutlu olsun.lakin il özel idaresi bünyesindeki yse  li işçiler  hiç te mutlu yaşıyamadılar.içerde birikmiş 4 ikramiye ve sözleşme maaş farkları bayramdada ödenmedi.4 aydır alamadığımız bu haklarımızdan dolayı evine yiyecek,çocuklarına giysi alamayanların sayısı ne kadar biliyormusunuz. perşembe okullarda açılıyor.ne yapacak bu işçiler.huzursuzluk had safhada sayın valim.kredi borçları esnaf borçları ödemeyenimiz çok.faizler çalışıyor.icralar kapıda.sayın valim,şahsen ben haklarımız ödenmesse 4 oğlumu okula  maddi imkansızlıklardan dolayı göndermiyecem.hassasiyetinizin konuyla ilgili farkındayım,lakin bütçemde para yok diyen il öz.idare sekreteri mademki kısıtlı ve yetmeyen bütçe var,kendilerine beyaz saraylar restirasyonları yapıpta işçiyi mağdur etmemeli.sendikanın pasifliği gelecek icralar uykularımızı kaçırdı. yokluktan zekat alan 5-10 arkadaşlarımızda var.sayın valim konu sizde çözülür.il öz.idaresiyle ilgili bazı olayları size mektupla yolluyacam.her doğru her yerde söylenmemeli.hayırlı nice bayramlara.saygılarımla.yse işçisi