5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Vali vatandaşlarla sohbet etti

SİİRT VALİSİ ÇOLAK KAHVEDE VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

Siirt Valisi Musa Çolak, Kooperatif Mahallesi'nde yapılan kız yurdunun açılışına katılmak üzere çıktığı kent caddelerinde Güres Caddesi'nden hastane kavşağına kadar yürüdü.

Vali Çolak ve Emniyet Müdürü Recep Güven, araç trafiğine kapalı olan Güres Caddesi'nde, çayhanelerde oturan vatandaşlarla birlikte çay içerek sohbet etti.

Güres Caddesi'nde bazı esnafın sorunlarını dinleyen Vali Musa Çolak, gezisiyle ilgili olarak basın mensuplarına şu bilgileri verdi:

"Vatandaşlarımızla birlikte olmak beni mutlu ediyor. Yazı andıran bu güzel havada vatandaşlarımızla birlikte olmayı yeğledim. Vatandaş ve esnafımızın sorunlarını sıkıntılarını dileklerini bire bir öğrenme imkanı sağlayan bu tür ziyaretleri sık sık yapmaya çalışıyorum. Vatandaşımız da bu ziyaretlerde sıkıntılarını yetkililere iletmek istediklerini seri bir şekilde iletme imkanı bulduğu için mutlu oluyor. Bu nedenle bu tür ziyaretlerimi mümkün olduğunca yapmaya çalışıyorum."

Kooperatif Mahallesi'ndeki Bayar Kız Öğrenci Yurdu açılışına Vali Çolak ile beraber Emniyet Müdürü Recep Güven, Milli Eğitim Müdürü Fikret Eteker ve Belediye Başkan Vekili Seyfettin Aydın katıldı. Açılış kurdelesini kesen Vali Çolak daha sonra öğrencilerle beraber teras katta yurt yöneticileri ile görüştü. Çolak daha sonra yurdu gezerek öğrencilerin kullandığı yatak, dolaplar, okuma salonu ve diğer sosyal alanları inceledi. Öğrenciler ile görüşen Vali Çolak daha sonra yurttan ayrıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2010 Çarşamba 14:53:04
Güncelleme :20 Ekim 2010 Çarşamba 20:45:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?