5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Valiye fotoğraf sürprizi

SİİRT ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASI'NDAN VALİ MUSA ÇOLAK'A ZİYARET

Siirt Ziraat Mühendisleri Odası üyeleri, Vali Musa Çolak'ı makamında ziyaret ederek, tarım ve hayvancılıkla ilgili görüşlerini dile getirdiler.

Ziraat Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Ergün Demirhan, üyelerin mesleki sorumluluk duygusu içinde bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her türlü göreve ve hizmete hazır olduklarını bildirdi. Demirhan, tarımsal kalkınma için geliştirilecek bütün projelere destek olacaklarına vurgu yaparak, Vali Musa Çolak'a başarı dileklerinde bulundu. Vali Çolak, Siirt'in tarım ve hayvancılık ile kalkınacağını belirterek, "Bu nedenle ilimizin kalkınması için bu iki sektörü geliştireceğiz. Siirt fıstığının tescil ve tanıtım çalışmalarını sürdüreceğiz. Öte yandan hayvancılığı teşvik edeceğiz. Vatandaşlarımızın kırsal kalkınma ve GAP projelerinden yararlanmaları için onları bilgilendirerek teşvik edeceğiz. Bu alanda gereken bütün girişim ve yatırımları gerçekleştirmek için gayret edeceğiz" dedi.

Ziyaret sonunda, ziraat mühendisleri Vali Musa Çolak'a sürpriz yaparak, 27 yıl önce Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde kaymakamlığı sırasında tarımsal bir faaliyette arazide çekilmiş fotoğrafını hediye etti. Yıllar öncesine ait bu resim karşısında duygulanan Çolak o günlere ait anılarını ve tarımsal alanda yapmış olduğu çalışmaları anlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2010 Perşembe 10:32:05
Güncelleme :1 Temmuz 2010 Perşembe 11:19:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?