5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Vergi Haftası etkinlikleri

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkan Vekili Nedim Kuzu, 'Vergi Haftası' dolayısıyla İl Defterdarı Musa Avcu'yu ziyaret etti.

Vergi Haftası nedeniyle STSO Başkan Vekilleri Nedim Kuzu ve F.Özgür Çalapkulu beraberindeki heyetle birlikte Defterdar Musa Avcu'yu ziyaret etti. Vergi Haftası nedeniyle Avcu'yu kutlayan Kuzu, gazetecilere yaptığı açıklamada, herkesin vergi konusunda duyarlı olması gerektiğini belirtti. Kuzu, "Vergi konusunda herkesin duyarlı olması gerekiyor. Herkes vergisini düzenli bir şekilde öderse, vergi konusunda duyarlı olursa, ülkemiz kalkınacağı gibi bugün karşı karşıya olduğumuz sorunların tümü çözülür.

Bu nedenle, oda olarak üyelerimize daima vergilerini düzenli ödemeleri konusunda telkinlerde bulunuyoruz. Vergi Haftası nedeniyle Defterdarlığı ziyaret ederek Sayın Defterdarımız Musa Avcu'yu kutladık. Hepimiz ortak bir amaç için çalışıyor. Bizler tüccar ve sanayici olarak alın teri dökerek üretim yapıyoruz ekonomimizi canlı tutuyoruz, vergilerimizi ödüyoruz. Maliye Bakanlığı da bu vergileri gene kalkınmamız için kanalize ediyor" dedi.

Defterdar Avcu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek STSO heyetine teşekkür etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2009 Çarşamba 16:00:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?