3
Mayıs
2024
Cuma
SİİRT

Vergi Haftası kutlanıyor

Her yıl 21-27 Mart tarihleri arasında ülke genelinde kutlanan Vergi Haftası  etkinliklerine Siirt'te de başlandı.
 
Defterdar Murat Yıldırımlı Başkanlığında, Defterdarlığa bağlı birim müdürlerinden oluşan bir heyet, Atatürk Anıtı'na çelenk koydu; Daha sonra Vali Murat Yıldırım ve Vali Yardımcılarını ziyaret ederek günün anısına birer buket çiçek sundular.
 
Hafta nedeniyle Defterdar Murat Yıldırımlı başkanlığındaki heyet, Esnaf ve Sanatkar Odaları ile Ticaret Sanayi Odası Başkanlıkları'nı da ziyaret edecek. Vergi Haftası nedeniyle Milli Eğitim Müdürlüğü'nce tespit edilen üç okulda da "vergi” konulu bir konferans verilecek. Bu okullarda öğrencilere vergi ile ilgili broşürler dağıtılacak.
 
Ayrıca Defterdarlıkça davet edilecek iki okula Defterdarlık hizmet birimleri gezdirilecek ve çalışmalar hakkında bilgi verilecek. Bu öğrencilere de vergi ile ilgili broşürler dağıtılacak.
 
Vergi Haftası'nda yapılacak olan son etkinlik kapsamında da Vergi Dairesi Müdürü başkanlığında vergi dairesi personelinden oluşan bir heyet, sektörel bazda mükellefleri ziyaret ederek, beyanlarını gerçeğe uygun olarak vermelerinin önemini anlatacak.
Hifzullah Eryeşil-Kenthaber/Siirt
Yayın Tarihi : 22 Mart 2005 Salı 18:52:26
Güncelleme :4 Nisan 2005 Pazartesi 12:51:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?