5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Vergi rekortmenleri ödüllendirildi

SİİRT'İN VERGİ REKORTMENLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

Siirt'te yılın vergi rekortmenleri ödüllendirdi. Bu yıl vergi rekortmenlerine ödülleri iş yerlerinde verildi.

Siirt Defterdarı Musa Avcu başkanlığında defterdarlığa bağlı birim yöneticileri ve Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanvekili Nedim Kuzu'dan oluşan bir heyet vergi rekortmenlerini iş yerlerinde ziyaret ederek, plaketlerini verdiler.

Avcu ve Kuzu, Kurumlar Vergisi'nde il üçüncüsü olan Güven Hastanesi'ni ziyaret ederek, plaketi yönetim kurulu başkanı Selahattin Çelik'e verdi. Çelik'i kutlayan Defterdar Avcu, "Geçmiş yılların aksine, bu yıl vergi rekortmenlerini iş yerlerinde ziyaret ederek plaketlerini verdik. Vergi ödemenin kutsallığına inanarak, vergilerini zamanında ödeyen bu mükelleflerimizi kutluyorum" dedi.

STSO Başkanvekili Nedim Kuzu da, Siirt esnafının çok güç şartlar altına çalıştıklarını belirterek, "Siirt esnafı çok güç şartlar altında ailesinin nafakasını sağlamaya çalışıyor. Buna rağmen vergisini düzgün bir şekilde ödemeye gayret harcıyor. Nitekim vergi ödeme oranı yüksek illerin arasında bulunuyoruz" ifadelerini kullandı.

Siirt'te Kurumlar Vergisi'nde Kuzu Toplu Konut İnşaat Şti 1'inci, Simed Sağlık Hizmetleri 2'nci ve Güven Sağlık Hizmetleri de 3'üncü oldu. Gelir Vergisi'nde ise Siirt Birinci Noteri Turhan Korkutan'ın birinci, otomotivci Bahattin Acar'ın 2'nci ve Müteahhit Zekeriya Batkın'ın da 3'üncü olduğu açıklandı.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2010 Perşembe 15:21:02
Güncelleme :25 Şubat 2010 Perşembe 23:58:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?