5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

'Vitamin' öğretmenlere tanıtıldı

Türk Telekom'un öğrencilere yönelik hazırladığı ders programı 'Vitamin', Siirt'te düzenlenen toplantıyla öğretmenlere tanıtıldı.

Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen toplantıda, Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun olarak 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıflar için hazırlanan Vitamin programından ülke genelinde 6 milyon 500 bin öğretmen ve öğrencinin ücretsiz olarak yararlanacağı açıklandı. Telekom İl Müdürü Hasan Sancar yaptığı konuşmada, şirket olarak eğitime büyük destek verdiklerini belirterek, "Vitamin hizmeti bunlardan biridir. Bu programdan şirketimizle Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği 6.5 milyon öğretmen ve öğrenci ücretsiz olarak yararlanabilecek. İlimizde bu sayı 46 bindir. Bunun dışında il merkezinde ve ilçelerimizde öğrencilerin ücretsiz olarak yararlanabilecekleri internet evleri açtık. Yazıcısı, tarayıcısı da bulunan bu evlerin malzemelerini de biz karşılıyoruz" dedi.

İl Milli Eğitim Müdür Vekili T. Fikret Eteker ise, eğitime katkılarından dolayı Türk Telekom'a teşekkür ederek, "İlimize yaptırdıkları modern Fen Lisesi ve engelliler eğitim merkezi için ayrıca teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Sinevizyon eşliğinde yapılan tanıtımın ardından 5 telefon ve 5 flaş disk çekilişle öğretmenlere dağıtıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Mart 2009 Cumartesi 16:49:47
Güncelleme :14 Mart 2009 Cumartesi 17:08:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?