3
Mayıs
2024
Cuma
SİİRT

Yaz okulları, öğrencileri bekliyor

Kış boyunca derslerin yoğunluğundan bunalan öğrenciler, çeşitli sportif, kültürel ve sosyal aktiviteleri içeren spor merkezleri sayesinde bütün bir yılın yorgunluğunu üzerlerinden atacak.

Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün bünyesindeki İl Spor Merkezleri'nin kayıtları, 29 Haziran 2005 Çarşamba günü sona erecek. Sporcu yetiştirmeyi amaçladıklarını söyleyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüssam Olgaç, "Faaliyetlerimize katılan öğrencilerin hem eğlenceli bir tatil dönemi geçirmelerini hem de spor yaparak sağlıklı bir vücuda sahip olmalarını hedefliyoruz. Yaz okullarımıza katılan bazı gençler, daha sonra spora aktif olarak devam ediyor. Böylece sporun altyapısına sporcu da yetiştirmiş oluyoruz. Bu bizim için önemli bir başarıdır" dedi.

Yaz okullarında bütünüyle uzman antrenör ya da öğretmenler tarafından eğitim verildiğini vurgulayan Olgaç, Haziran ayında kursların başlayacağını kaydederek, spor merkezlerine katılmak isteyenlerin "223 38 67" veya "223 22 55" numaralı telefonlardan bilgi alabileceğini sözlerine ekledi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı İl Spor Merkezlerinde 5-18 yaş grubu kız ve erkekler için "halk oyunları, satranç, rafting ve yüzme" olmak üzere 4 branşta kurs düzenlenecek. Kayıt ücretleri, yüzme dalında 50.00 YTL, diğer branşlar için de 3.00 YTL olarak belirlendi.

Hifzullah Eryeşil - Kenthaber / Siirt
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2005 Salı 13:24:53
Güncelleme :25 Mayıs 2005 Çarşamba 09:15:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?