4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİİRT

Yeni vali yardımcısı basınla buluştu

Siirt'te görev yapan ulusal ve yerel basın çalışanları, göreve yeni başlayan Vali Yardımcısı Adil Nas'ı makamında ziyaret etti. 

Şanlıurfa Vali yardımcılığından Siirt Vali yardımcılığı görevine atanan Adil Nas, kendisini makamında ziyaret eden basın mensuplarıyla bir süre görüştü. 

Ziyarette bir konuşma yapan Nas, "Siirt'te bulunan sorunlarla ilgilenmeye çalışacağım. Sorunları basın, vatandaş ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte çözmeye çalışacağız. Siirt, tarihi ve kültürel açıdan önemli bir yerleşim birimidir. Bu nedenle, kentin yok olan tarihi ve kültürel değerlerini gün ışığına çıkarmaya çalışacak ve mevcut yatırımların takipçisi olacağız. Sorunları bir bir çözdükten sonra Siirt'e rahat bir nefes aldırmanın hedefinde olacağız. Siirt'te güzel şeyler yapmak için çaba harcayacağız" dedi.
Basın mensupları adına Vali Yardımcısı Nas'a görevinde başarılar dileyen Siirt Çağdaş Gazeteciler Derneği Başkanı Atilla Durak, "Bizleri çok sıcak karşıladınız, bundan dolayı müteşekkiriz. Siirt'e vereceğiniz hizmetin destekçisi olacağız. Yeni görevinizde başarılar dileriz" diye konuştu. 

Vali Yardımcısı Nas, ziyaretlerinden ötürü basın mensuplarına teşekkür ederek, sık sık görüşeceklerini ifade etti.
İHA
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2006 Salı 18:49:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?