5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Yoksula devlet şefkati

Siirt Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nca (SYDV), ekonomik ve sosyal yoksunluk içinde bulunan ailelere yönelik yardımlar aralıksız sürüyor.

Bugün vakıftan sorumlu Vali yardımcısı Orhan Burhan, SYDV'ye gelme imkanı olmayan hasta ve yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, gıda ve kömür yardımında bulundu.

Ziyaret ettiği vatandaşların sorunlarını da dinleyen Vali yardımcısı Burhan, Vakıf Müdürü Aydın Şakar'a talimat vererek, sorunların çözülmesini istedi. Yardıma muhtaç vatandaşların her zaman yanında olduklarını belirten Burhan, "Vakfımız veri tabanında kayıtlı bulunan vatandaşlarımızı zaman zaman evlerinde ziyaret ederek, ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Bugün de vakfımıza gelemeyecek kadar hasta ve yaşlı vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek, sorunlarını ve dertlerini dinledim. Devlet olarak ilimizdeki fakir ve yardıma muhtaç hak sahibi ailelerimizin her zaman yanındayız. Temel ihtiyaçlarının karşılanmasının yanı sıra kendilerine kömür, gıda, eğitim ve sağlık konularında da çeşitli yardımlarda bulunuyoruz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2009 Çarşamba 18:39:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?