19
Mayıs
2024
Pazar
BAYKAN - SİİRT

Vali Çolak Ziyaret'te

VALİ ÇOLAK, ZİYARET BELDESİNİ ZİYARET ETTİ

Siirt Valisi Musa Çolak, Baykan ilçesi Ziyaret beldesinde devam eden devlet yatırımlarını inceledi.

Ziyaret beldesi girişinde vatandaşlarla bir süre sohbet eden Vali Çolak, daha sonra yeni yapılan sağlık ocağında incelemelerde bulundu. İnşaat çalışmaları hakkında İl Sağlık Müdürü Dr. Erol Emre Ömür ve yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Vali Musa Çolak, "Ziyaret beldemizde bulunan mevcut sağlık ocağını fiziksel açıdan çok yetersiz buldum. Bu nedenle inşaatı devam eden yeni sağlık ocağının önümüzdeki ayın sonuna kadar bitirilmesi talimatını verdim. Çünkü vatandaşımızın sağlığı her şeyden önce gelir" dedi. Daha sonra Şeyh Osman Türbesinde Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nce yapılan çevre düzenlemesinde incelemeler yapan Vali Musa Çolak, yolun asfaltlanması için Karayolları Şube Şefi Savaş Özevin'e talimat verdi.

Son olarak Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nce yaptırılan 4 yıldızlı otel, misafirhane, kurban kesim yeri, ticaret merkezi ve çok amaçlı konferans salonunda incelemelerde bulunan Vali Musa Çolak, "Ziyaret beldemiz inanç turizmi açısından büyük önem taşıyor. Dolayısıyla burada çok önemli yatırımlar yapıyoruz. Toplam 11 milyon tutarındaki bu yatırımlar tamamlandığında Ziyaret beldemiz modern bir görünüme kavuşacaktır. Bugün kü incelemelerimde Vakıflar Bölge Müdürlüğümü'zce yapılan yatırımlar hakkında yetkililerden bilgi aldım. Bir önceki ziyaretime göre epey mesafe alınmış. Çevre düzenlemesinin ardından bu yatırımları hizmete sokacağız. Öte yandan beldede emniyet teşkilatının kurulması için yaptığımız çalışmalar son aşamaya geldi. Kısa zamanda bu çalışmalarımızı tamamlayacağız" diye konuştu.

Vali Musa Çolak'ın Ziyaret beldesi incelemelerine Emniyet Müdürü Recep Güven, Vakıflar Bölge Müdürü Metin Evsen, Özel İdare Genel Sekreteri Mahmut Kurtuluş, İl Sağlık Müdürü Dr. Erol Emre Ömür, Bayındırlık Müdürü Mehmet Çeçe ve diğer yetkililer eşlik etti.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2011 Salı 13:15:05
Güncelleme :19 Ocak 2011 Çarşamba 00:41:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?