18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Otobüs kaza yaptı: 20 yaralı

Siirt'te bir yolcu otobüsünün, Siirt-Kurtalan yolu üzerindeki kavşakta önüne çıkan minibüse çarpmamak için yolun sağında bulunan trafik ışıklarına ve elektrik direğine çarpması sonucu ilk belirlemelere göre 20 kişi yaralandı.

Bayram tatili için Siirt'ten Mersin'e giden yolcuları taşıyan Özlem Siirt firmasına ait, Halil Kaya yönetimindeki 34 BH 5846 plakalı yolcu otobüsü, akşam saatlerinde, Siirt-Kurtalan yolu Benzin İstasyonu kavşağında, plakası belirlenemeyen bir yolcu minibüsüne çarpmamak için yolun sağında bulunan elektrik direğine ve trafik ışıklarına çarptı.

Siirt Polisevi önünde meydana gelen kazada, ilk belirlemelere göre 20 kişi kişi yaralandı. Yaralılar, Siirt Devlet Hastanesi ile Siirt 50. Yıl Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kazada yaralanan kişilerin isimleri şöyle:

"Halil Kaya, Nurettin Can, Bilal Demir, Gülşen Kahraman, Hüseyin Kahraman, Rıdvan Elçiçek, Hüseyin Kaya, Necime Parlak, Bedia Parlak, Zehra Vural, Nafel Vural, Mehtap Vural, Ahmet Kılıç, Vasfiye Demir, Arzu Demir, İnan Ömer, Mehmet Karaca, Dilber Kayan, İdris Parlak, Zühre Vural."

Otobüsün çarpması sonucu trafik ışıkları ve elektrik direği yıkılırken, kazanın ardından olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri, otobüsten süzülen yakıtın alev almaması için köpük sıktı. Yolcu otobüsünün elektrik direğine çarpmasının ardından trafoda yapılan bakım nedeniyle kentin 3'te 1'lik bölümünde elektriklerinin kesildiği bildirildi.

Öte yandan, kaza haberini alan Siirt Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile Siirt Belediye Başkanı Mervan Gül, hastaneye gelerek yaralıların durumu hakkında bilgi aldı ve geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

.
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2005 Çarşamba 02:17:47
Güncelleme :2 Kasım 2005 Çarşamba 09:57:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hamdın bıngol IP: 81.214.227.xxx Tarih : 26.10.2006 11:50:20
allah beterınden korusun yaralıların aılelerıne sabvır dılıyorum allah kımseye gostermesın lutfen daha dıkkatlı olalım degerlı soforlerımız sonucta o otobuste 30-40 can tasıdıgınızın farkında olun .acıl sıfalar dılıyorum