22
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Kurtalan demiryoluna güvenlik

Siirt Karayolları 94. Şube Şefliği, vatandaşların ulaşımını rahatlatmak ve güvenli hale getirmek için Siirt-Kurtalan Karayolu'na engel butonları döşemeye başladı.

Siirt-Kurtalan yolunda son zamanlarda meydana gelen kazaların önüne geçmek ve öğrencilerin okullarına güvenli ve rahat şekilde ulaşmalarını sağlamak amacıyla Karayolları İl Müdürlüğü, araçların hız seviyelerini düşürmek için yollara engel butonları döşüyor.

arayolları yetkilileri, vatandaşların yollardan geçişlerini rahatlatmak için başlattıkları çalışmanın Siirt'e çok büyük faydası olduğunu belirterek, kentin caddelerine güzel görünüm sağlayacak engel butonları döşediklerini, diğer ana ve ara yollarda da çalışmalarının olacağını söyledi.

Karayollarının çalışmalarının memnuniyet verici olduğunu ifade eden Siirtli vatandaşlar, "Karayollarını bu çalışmalarından dolayı tebrik ederiz. Allah kendilerinden razı olsun. Siirt'te araçlarını hızlı süren insanlar çok, bu da çok sayıda kazaya neden oluyordu. Bu durum, bizim ulaşımımızı da zorluyordu. Karayolları ekiplerinin ana yollara döşediği engel butonları sayesinde artık rahatça yürüyebiliyor, evimize korkusuzca gidebiliyoruz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2005 Cuma 17:28:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?