19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

"Amacımız sorunları gidermek"

29 Mart yerel seçimlerinde Şırnak'ın İdil ilçesi Karalar Belediye Başkanlığını AK Parti'den kazanan Halef İnan amacının beldenin tüm sorunlarını gidermek olduğunu söyledi.

57 yaşındaki ve 13 çocuk babası Karalar Belediye Başkanı Halef İnan amacının koltuk değil halka hizmet olduğunu söyledi.

Başkan İnan, "Geçmişte olduğu gibi önümüzdeki dönemde de beldemiz Karalar için değerli hizmetler yapacağıma inanıyorum. Benim amacım kesinlikle halka hizmettir. Bunu her zaman söylüyorum. Bizler her ne kadar başkan da olsak aslında bu halkın hizmetkarlarıyız. Onun için imkanlarımız dahilinde birçok çalışma yapacağız. Bazı eksiklerimiz var. Özelikle araç-gereç bakımından epey
zorlanıyoruz. Kepçemiz yani kazıcı yükleyici aracımız yok. En çokta buna ihtiyacımız var. Umarız devletimiz bize gereken desteği verir ve beldemiz daha yaşanılabilir bir yerleşim yeri olur" dedi.

Başkan İnan, makam aracının olmadığını belirterek, bunu önemsemediğini tek amacının hizmet olduğunu kaydetti. Başkan İnan, özel otomobili ile belediye çalışmalarını yürütmeye ve belediye işlerini takip etmeye çalışıyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2009 Salı 14:18:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?