19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

29 Ekim turnuvaları sürüyor

ŞIRNAK'KA CUMHURİYET BAYRAMI TURNUVALARI DEVAM EDİYOR

Şırnak Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde badminton, atletizm ve basketbol dallarında müsabakalar düzenlendi.

İlk ve ortaöğretim kategorilerinde düzenlenen turnuvalarda, basketbol dalında ilköğretim kategorisinde 8 takım ve ortaöğretim kategorisinde 6 takım olmak üzere toplam 14 takım yarışıyor. Badminton dalında yapılan turnuvaya ferdi olarak 33 kişi katılırken, atletizm dalında da 28 kişi yarışıyor. Turnuvalara katılan sporculardan dereceye girenlere madalya verilecek.

Badminton antrenörü Sami Birlik, "Gençlik Spor İl Müdürlüğü olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde üç branşta turnuva düzenledik. Turnuvalara öğrencilerimiz yoğun ilgi gösteriyor. Basketbol branşında 14 takım yarışıyor. Badminton dalında yarışmalar ferdi olduğundan 33 kişi yarışıyor. Öğrencilerimiz atletizm dalına da yoğun ilgi gösteriyor. Atletizm dalında da 28 öğrencimiz yarışmakta. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda dereceye giren öğrencilerimize madalyaları verilecek. Sponsor

bulunduğu takdirde dereceye giren öğrencilerimize çeşitli hediyeler vereceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2009 Pazartesi 11:26:02
Güncelleme :26 Ekim 2009 Pazartesi 12:30:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?