19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

3 yıl önce kayıplara karıştı

Mersin'de 3 yıl önce kayıplara karışan 65 yaşındaki Nadir Yıldız'dan haber alınamıyor.

Kayıp babasını bulmak için Mersin'den Şırnak'ın Silopi ilçesine gelen Basri Yıldız babasının bulunması için yetkililerden yardım istedi.

3 yıl önce ailevi nedenlerden dolayı evi terk eden Nadir Yıldız'ın en son Kuzey Irak'ta görüldüğü ileri sürüldü. Nadir Yıldız'ın oğlu Basri Yıldız babasını bulmak için Mersin'den Silopi'ye geldi.

Babasının Kuzey Irak'ta olduğu bilgisini alan oğul Yıldız, babasını bulmak istediğini ve bulmadan da dönmeyeceğini söyledi. Babasının, Basri Yıldız'ın ağabeyi olan oğluna kızıp evi terk ettiğini belirten Basri Yıldız, babasını çok özlediğini ve gece rüyalarına girdiğini söyledi.

Yıldız, "Eşimi ve çocuklarımı bırakıp babamı bulmaya geldim. Ne pahasına olursa olsun mutlaka babamı görmeliyim. Babam beni çok sever ama büyük ağabeyime kızdığı için geri gelmiyor. Şu an sadece babamın resimleri var elimde. Herkese resimleri gösterip sormayı düşünüyorum. Yetkili kurumların bana yardım etmesini bekliyorum" diye konuştu.

Basri Yıldız, babasını bulması durumunda kendisine bakacağını ve onun mutlu olması için her türlü imkanı sağlayacağını sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2008 Pazartesi 13:42:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?