19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

81 yaşında nüfus cüzdanı oldu

Şırnak'ın Silopi ilçesinde Ayşe Toğuç isimli vatandaş 81 yaşında nüfus cüzdanı sahibi oldu.

Silopi'nin Şehit Harun Boy Mahallesi'nde yaşayan 6 çocuk ve 34 torun sahibi Ayşe Toğuç nüfus cüzdanına kavuştu. Bugüne kadar nüfus cüzdanı olmadan hayatını sürdüren Ayşe Toğuç'un yeşil kart çıkartmak için başvurması sonucu nüfus cüzdanı olmadığı ortaya çıktı. 81 yıl aradan sonra nüfus cüzdanı verilen Toğuç çok sevindiğini belirterek, yetkililere teşekkür etti.

Silopi Nüfus Müdürü Ahmet Nas, "Yeni doğan çocuğu nüfusa tescil etmek kadar 81 yaşındaki Ayşe Toğuç'u da nüfusa tescil etmek görevimizdir. Ayşe Toğuç'tan önce 50-60 yaşlarında çok sayıda kayıtsız vatandaşımızı kayıt altına aldık. Nüfus cüzdanı verdik" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2008 Pazartesi 14:51:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
vatandaş IP: 88.232.211.xxx Tarih : 7.04.2008 15:34:59

ne yazıkki memleketimizde.insanlarımıza sahiplenen yok.başbakan boş yere nutuk atmasını biliyor.yetkililere sesleniyorum.bu nineye yazık değilmi.sıcak makamlarda oturup maaş alan yetkililer neden köy köy mezra mezra gezip halkla ilgilenmiyorsunuz.bu türkiyenin ayıbıdır.ATATÜRK sağ olsaydı bu öyle olmazdı. başbakanın ayıbıdır bu meydanlarda yalan atmaya devam et .tayip efendi ülkeyi ABD ye teslim ettin.hakın valahi ve billahi idamdır.