28
Mayıs
2024
Salı
ŞIRNAK

Akkaya için veda yemeği verildi

İl Özel İdaresi Emlak ve İstimlak Şube Müdiresi Müberra Akkaya'ya mesai arkadaşları tarafından veda yemeği düzenledi.

İki yıldır Şırnak İl Özel İdaresi Emlak ve İstimlak Şube Müdürlüğünü yürüten Müberra Akkaya için veda yemeği düzenlendi. Mesai arkadaşları tarafından düzenlenen veda yemeğine İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kazım Zan, Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Tatar, Şube Müdürleri ile İl Özel İdaresi çalışanları katıldı. Veda yemeğinde çalışma arkadaşları ile bir araya gelen Emlak ve İstimlak Şube Müdiresi Müberra Akkaya, iki yıldır Şırnak'ta görev yaptığını belirterek, "Şırnak'ta görev yapmış olmaktan son derece mutluyum. Tayinim Kırklareli'ne çıktı. Buradan tüm Şırnak'lılara söylemek isterim ki artık onların Kırklareli'nde bir evleri var. Her şeye rağmen çalışma arkadaşlarımın beni iyi hatırlamalarını istiyorum" dedi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kazım Zan'da yaptığı konuşmasında Şube Müdiresi Akkaya'ya başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti. İl Özel İdaresi'nin yeni yapılanmasında Emlak ve İstimlak Şube Müdiresinin büyük başarılar elde ettiğini Belirten Zan, "Kendisine yeni çalışma hayatında yolunun açık olmasını diliyorum" diye konuştu.

Yemekte, Şırnak İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kazım Zan İle Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Tatar, Müberra Akkaya'ya Şırnak yöresine ait bir kilim hediye etti.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2008 Pazartesi 15:41:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?