28
Mayıs
2024
Salı
ŞIRNAK

AKP kadın kolu başkanı seçildi

AK Parti Silopi İlçe Kadın Kolları 2. Olağan Kongresi yapıldı. Kongrede AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'na Necla Kayapınar seçildi.


Parti binasında yapılan ve AK Parti Şırnak İl Başkanı Rizgin Birlik ile Şırnak Kadın Kolları İl Başkanı Nazan Birlik'in aralarında bulunduğu çok sayıda davetlinin iştirak ettiği kongrede 150 delegenin 127'si oy kullandı.

127 delegenin oyunu alan Necla Kayapınar, AK Parti Silopi İlçe Kadın Kolları'nın yeni başkanı oldu. Başkanlığa seçilen Kayapınar, daha önce AK Parti Kadın Kolları'nın Batman'daki çalışmalarına katıldığını belirterek, "Bu görevi istememin asıl amacı, sadece AK Parti etrafındaki bayanların değil ilçemizdeki tüm bayanların sorunları ile yakından ilgilenebilmektir. Çalışmalarımızda öncelikle eğitim konusuna önem vereceğiz. AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak kadınlarımızla birlikte ilçemizin temel sorunlarını araştırmak, bu sorunlara gücümüz nispetinde çözümler aramak, halkımızı bu konularda bilgilendirmek ve herkesin fikirlerinden faydalanmak temel görevimizdir. Sorunlarına duyarlı ve bilinçli bir toplum için tüm kadınlarımızı çalışmalarımıza katkı sunmaya bekliyoruz. Kadının toplumda sağlam bir zemine oturmasının yolunun buradan geçtiğine inanıyorum. Bu konuna bana gösterilen ilgiye teşekkür ederim" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2008 Pazartesi 11:39:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?