19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

Altyapı İçin turnuva startı

Şırnak alt yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dün Şırnak alt yapı çalışmaları için gençler kolları sıvadı. Bahçelievler ve yeni mahalle arasında yapılan maç çok çekişmeli geçti.

Gençler Şırnak alt yapısında oynamak ve amatörlüğe geçmek heyecanı gözlerinden okunan gençler şimdiden hazırlık yapmaya başladılar.
Gençlerin göstermiş oldukları performansla ilgili Yıldırım Yücel; bizlerin bu turnuvadaki tek amacımız Şırnaklı gençleri Şırnak'ın alt yapısına almak tabiî ki bununla birlikte gençlerin gösterecekleri performansa bağlı ama görüldüğüne bakılırsa gençlerde böyle bir ışık olduğuna inanıyoruz.
Gençler ellerinden gelen performansı gösteriyorlar her şey bununla da bitmiyor sadece gençlerin top oynaması bizler için o kadar önemli olsa da asıl önemli olan gençlerin saha içinde bir birlerine gösterecekleri saygı ve sevgidir.
Yücel bizler şuna inanıyoruz ki Şırnak' lı gençlere de böyle gayret içinde oldukları gözlerinden okunuyor hepsinde bir alt yapı ve amatörlükte yer almaları için canla başla mücadele ediyorlar. Şırnak için böyle güzel çalışmaların yapılması ve böyle çalışma için herkesin taşın altına elini koymaları gerekir. Yetenekli gençlerin böyle göz ardı edilmesi ve böyle unutulmaları Şırnakspor için büyük bir kayıp olur şeklinde konuştu. Yücel Şırnak’lı gençleri Şırnakspor alt yapısına kavuşturmak ve onlarla geleceğe yönelik çalışmalar yapacağımıza inanıyoruz. Buradaki asıl amaç ise gençleri alt yapıya ve amatörlüğe kavuşturmak olacaktır dedi.

Mehmet Selim Yalçın - Kenthaber / Şırnak
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2005 Cuma 08:20:57
Güncelleme :16 Temmuz 2005 Cumartesi 09:45:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?