19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

Aşırı yağış kazaya neden oldu

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde etkili olan aşırı yağış nedeniyle kayganlaşan yolda meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi Pınarbaşı Mahallesi'nde meydana geldi. Reşit Karahan, ailesiyle birlikte Pınarbaşı Mahallesi'nde bulunan bahçelerinde çalışmak üzere evlerinden yola çıktı. Bir süre sonra plakası öğrenilemeyen aracının direksiyon hakimiyetini aşırı yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kaybeden Karahan, Pınarbaşı Mahallesi yakınlarında uçuruma yuvarlandı. Kazada Remziye Karahan ağır, Raşit Karahan ve Mecit Karahan ise hafif şekilde yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar, yaralılara yardım etmek için olay yerine koştu.

Mahalle sakinlerinin haber vermesi üzerine ilçe merkezinden çok sayıda vatandaş, destek için bölgeye geldi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları düştükleri yerden çıkarmak için çaba sarf etti. Sağlık ekiplerinin çabalarının sonuçsuz kalması üzerine olay yerine arazi araçları çağrıldı. Olayı duyunca bölgeye gelen yaralı yakınları fenalık geçirirken, vatandaşların da yardımıyla düştükleri yerden kurtarılan yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2009 Cumartesi 15:52:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?