19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

Beytüşşebap polisinden yardım

BEYTÜŞŞEBAP POLİSİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, örnek bir davranış sergileyerek Beytüşşebap ilçesine 65 kilometre uzaklıktaki Pirinçli köyüne giderek öğrencilere kırtasiye ve giyim yardımında bulundu.

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesine 65 kilometre uzaklıkta bulunan Pirinçli köyü öğretmeni olan Ender Yılmaz'ın internet sitelerinde yardım kampanyası başlatması üzerine harekete geçen emniyet ekipleri, çocukların kitap ve kırtasiye ihtiyacı için yardım topladı.

Durum İlçe Kaymakamı Soner Karataşoğlu'na da bildirildi. Daha sonra okul öğretmeni Ender Yılmaz ile irtibata geçilerek çocuklar için toplanan kırtasiye, kitap, giysi ve oyuncakların kendilerine teslim edileceği belirtildi. Bunun üzerine Beytüşşebap Kaymakamı Soner Karataşoğlu, Alay Komutanı Yarbay Ramazan Bulut, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yılmaz Kırgel, İlçe Emniyet Amiri Ahmet Çıtak, Milli Eğitim Müdürü Musa Paspancı ve yardım toplamak için seferber olan bazı polislerle Pirinçli köyüne gidildi. Köy

okuluna gidip çocuklara yardım dağıtan heyet, öğrencilerle hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Emniyet Amiri Ahmet Çıtak, "Ender hocamızın yaptığı çalışmaya birazcık da katkımız olsun istedik. Memur arkadaşlarımızla bir çalışma başlattık. Buradaki öğrencilere ne kadar yardımda bulunursak, eğitimlerine ne kadar katkıda bulunursak biz de o ölçüde rahatlayacağız. Umarım getirdiklerimizin öğrencilere faydası olur" dedi.

Beytüşşebap Kaymakamı Soner Karataşoğlu ise, "Başkomiserimizin, emniyetteki personelimizin ve öğretmenimizin davranışının diğer okullara da örnek olmasını istiyorum" diye konuştu.

BEYTÜŞŞEBAP POLİSİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ
BEYTÜŞŞEBAP POLİSİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ
BEYTÜŞŞEBAP POLİSİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Mart 2010 Cumartesi 13:58:00
Güncelleme :13 Mart 2010 Cumartesi 14:18:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?