19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

Bilgi yarışması devam ediyor

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Şırnak'ta 2008-2009 Eğitim-Öğretim Yılı İlköğretim Okulları Arası Bilgi ve Kültür Yarışması'nın grup elemeleri sona erdi. Dün yapılan 7. grup elemelerinde son yarı finalist İsmet Paşa İlköğretim Okulu oldu.

Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen bilgi ve kültür yarışmasının son yarı finali yapıldı. Rekabet İlköğretim Okulu'nda 2008-2009 Eğitim-Öğretim Yılı İlköğretim Okulları Arası Bilgi ve Kültür Yarışması'nın 7. grup elemlerinde son yarı finalist belirlendi. Yarışmayı İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Uçar, İl Milli Eğitim Müfettişi Orhan Mızrak, yarışmayı hazırlayan Sonay Avşar, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler izledi. Yarışmaya katılan gruplardan yarı finalist olan İstiklal İlköğretim Okulu, Kumçatı İlköğretim Okulu, Balveren İlköğretim Okulu, Atatürk İlköğretim Okulu, Meşeiçi İlköğretim Okulu, Rekabet İlköğretim Okulu'na dün yapılan yarışmada gösterdiği başarı ile İsmet Paşa İlköğretim Okulu da katıldı.

Gruplarında birinci olan bu okullar yarı finalde yarışmaya hak kazandılar. 29 Mart 2009 yerel seçimleri nedeniyle ertelenen yarışmanın yedinci grubunda, birinci grup 6 Nisan 2009 Pazartesi günü, ikinci grup ise 7 Nisan 2009 Salı günü yarışacak. 10 Nisan 2009 Cuma günü de bu grupların birincileri de finalde yarışacaklar ve böylece il birincisi belirlenmiş olacak.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2009 Cuma 13:47:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?