19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

Bir başkandan korkunç iddia!

Cizrespor Kulübü Başkanı Adil Gökalp, "Antakyasporlu bazı kişilerin, futbolcularımızın yemeklerine ilaç koyduğundan şüpheleniyorum" dedi.

Akşam yedikleri yemekten zehirlenen Cizresporlu futbolcuların sağlık durumları ile ilgili açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Adil Gökalp, zehirlenen futbolculardan 8'inin taburcu edildiğini, 3'ünün ise tedavisinin hastanede sürdüğünü söyledi.

"Antakyasporlu yöneticilerin, 2 gün önce futbolcularımızın zehirleneceği yönünde federasyona başvuruda bulunduğunu öğrendik."

Hastanede tedavisi süren 3 futbolcunun sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğunu söyleyen Gökalp, "Akşam yedikleri yemekten zehirlenen 8 futbolcumuz, dün gece hastanede gözetim altında kaldı. Bu sabah taburcu olan 8 futbolcumuza kulüp tesislerinde kulüp doktorumuz tarafından ilaç tedavisi uygulanıyor. Futbolcularımızın karın ağrısı, mide bulantısı ve baş dönmesi gibi şikayetleri devam ediyor. 3 futbolcumuzun da halen hastanede tedavisi sürüyor. Bu futbolcularımızın sağlık durumları ciddiyetini koruyor. Bu olaydan sonra federasyona maçın ertelenmesi yönünde bir istekte bulunduk. Ancak olaydan kulübün sorumlu olduğunu ve maçın ertelenmeyeceği yönünde duyumlar aldık. Ayrıca Antakyasporlu yöneticilerin, 2 gün önce Cizresporlu futbolcuların zehirleneceği yönünde federasyona başvuruda bulunduğunu öğrendik. Biz daha önce gıda zehirlenmesinden şüpheleniyorduk, ancak bu başvuru nedeniyle görüşümüz değişti. Antakyaspor'un bazı kişiler vasıtasıyla futbolcuların yemeklerine ilaç koydurtup, futbolcuların bu duruma düşmesini sağladıklarından şüphe duyuyoruz. Bizler konunun takipçisi olacağız ve peşini bırakmayacağız" diye konuştu.

FEDERASYONUN KARARINI BEKLİYORUZ

Antakyaspor'un "oyunlarını" çürüteceklerini dile getiren Başkan Gökalp, Futbol Federasyonu'nun Cizrespor'a sahip çıkması gerektiğini söyledi. Gökalp, "İlk 11'de yer alan futbolcularımızdan 8'inin oynayamayacak durumda olması beni düşündürüyor. Futbol Federasyonu'na durumu izah ettim, konuyu tekrar sağlık kuruluna götüreceklerini söylediler ve biz de şu an federasyonun bu konudaki kararını bekliyoruz. Spor kardeşliktir; centilmenlik çerçevesinde yapılan bir sosyal aktivitedir. Oyunlarla, sahamızda ve deplasmanda hakemlerle, güvenlikle uğraşmaktan futbol oynayamıyoruz. O zaman bize, 'Biz sizi ligden düşürdük, vazgeçin bu işten' desinler. Benimle ve kulübümle kimse oynamasın, Cizre halkıyla kimse oynamasın. Cizre halkının haklarını kimseye yedirtmem, herkes de bunu böyle bilsin" ifadelerini kullandı

.
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2008 Cumartesi 12:01:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?