27
Mayıs
2024
Pazertesi
ŞIRNAK

Birlik, köylülerin dertlerini dinledi

Şırnak merkez ve Cizre ilçesinde bir dizi açılışa katılan AKP Şırnak Milletvekili İ. Hakkı Birlik, köy ziyaretlerinde bulunarak, vatandaşla sohbet etti.

Ziyaretinin ilk günü Akçay Köyü, Kasrik ve Kumçatı beldelerini dolaşan Vekil Birlik, ikinci gününde de Özveren, Geçitboyu, Araköy ve Balveren’de incelemelerde bulundu.

Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Birlik, köylülerin sorunlarını dinledi. 3 Kasım seçimlerinden sonra ilk defa bu kadar geniş bir ziyarette bulunduğunu belirten Birlik, "Vatandaşlarımla iç içe olmaktan mutluluk duyuyorum. Zamanımız çok kısıtlı olduğu için ziyaretlerimiz kısa sürüyor. Ancak kısa süre zarfında vatandaşın sorunlarını dinleyebiliyor ve elimizden geleni de yapmaya söz veriyoruz. Bu bizi mutlu ediyor. Belki çok fazla bir şey yaptığımız yoktur. Ancak vatandaşımızın kendisini yalnız hissetmesini istemiyoruz. Biz her zaman vatandaşımızın hizmetindeyiz ve ziyaretlerimizde de bunu ifade ediyoruz" dedi.

"Su sorununu çözeceğiz"

Fırsat buldukça ziyaretlerini sürdüreceğini kaydeden Birlik, "Güzel Şırnak’ımız kabuk değiştiriyor. Yapılan çalışmalar ile hem ilimiz hem de ilçelerimiz gelişirken, vatandaşımızın refahı için harcamakta olduğumuz çabaya da değiyor. Çabalarımız sonuçsuz kalmayacak. Çalışmalarımızı daha fazla yoğunlaştıracağız. Çok kısa bir süre zarfında Şırnak’ın su sorununu kökten halledeceğiz. Bu konuyu Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan ile de konuştuk ve O da bizi bu konuda sonuna kadar destekliyor" diye konuştu.

Birlik, 2005 yılında temeli atılacak olan Şırnak 150 yataklı devlet hastanesinin ve Şırnak-Cizre arası duble yolun da tamamlanması ile Şırnak’ın çok güzel bir görünüme kavuşacağını ifade etti.

Mehmet Selim Yalçın-Kenthaber/Şırnak
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2005 Çarşamba 18:26:39
Güncelleme :15 Mayıs 2005 Pazar 14:47:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?