28
Mayıs
2024
Salı
ŞIRNAK

Birlik öğrenci temsilcileri ile buluştu

ŞIRNAK İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ BİRLİK ÖĞRENCİ TEMSİLCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

 Şırnak İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Birlik, Şırnak merkezdeki ilköğretim ve ortaöğretim okulları öğrenci temsilcileri ile bir araya geldi.

Şırnak Öğretmen Evi'nde düzenlenen toplantıda konuşan Müdür Birlik, eğitim sürecini daha iyi hale getirmek ve okullardaki sorunları asgariye indirgemek amacıyla düzenlenen bu toplantının çok yararlı olacağına inandığını söyledi. Okullarda başarı yakalayabilmek için bir aile gibi birlikte çalışmak durumunda olduklarını belirten Birlik, "Ailede yükün bütün çoğunluğu nasıl baba da ise okullarımızda da bu yük okul müdürlerimizdedir. Daha sonra da bu yük daha az oranla öğretmenlerde, velilerde ve siz değerli öğrencilerimizdedir. Ancak okulun başarılı olması için bütün ailenin el birliği ile bir bütün olarak hareket etmesi gerekir. Biz sürekli sorunlarımızı çözmek için bir araya gelip toplantılar düzenliyoruz. Fakat birde öğrenci profiline göre sorunlarımızı değerlendirmek istedik. Bizim için en büyük kaynakta sizlersiniz. Çünkü her biriniz okullarınızda seçilerek buraya geldiniz. Bu toplantımızın hepimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Daha sonra okullarını temsilen toplantıya katılan öğrenciler Şırnak'taki eğitim sıkıntıları konusunda görüşlerini İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Birlik'le paylaştı.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2011 Perşembe 18:29:02
Güncelleme :10 Mart 2011 Perşembe 23:34:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?