28
Mayıs
2024
Salı
ŞIRNAK

Boksörler İzmir'e gitti

Şırnak Gençlik Boks Kulübü sporcuları İzmir'de yapılacak olan Türkiye Kick Boks Şampiyonası için İzmir'e gitti.

4-9 Ağustos tarihleri arasında İzmir'de yapılacak olan Türkiye Kick Boks Şampiyonası'na Şırnak Gençlik Spor Boks Kulübü 8 sporcusu ile İzmir'e gitti. İzmir'de 4-9 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan şampiyonaya çok sıkı bir şekilde çalıştıklarını ifade eden antrenör Zahit Sevinik, şampiyonaya sporcularım günde çift idman yaparak hazırlandıklarını belirterek, "Hedefimiz Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda bir çok şampiyonluklar elde edip Şırnak'ın ve bölgenin adını elde ettiğimiz başarılar ile
duyurmaktır. Şırnak Gençlik Spor Boks Kulübü sporcularından Nurullah Demir ise kulüp olarak şampiyona için çok sıkı bir şekilde çalıştık.

Hedefimiz İzmir'deki şampiyonada Türkiye şampiyonlukları kazanıp ileride yapılacak olan Avrupa şampiyonlukları için milli takım forması ile ülkemizi ve Şırnak'ı Avrupa'da en iyi şekilde temsil etmektir. Şırnak Gençlik Spor Boks Kulübü İzmir'de yapılacak olan Türkiye Kick Boks Şampiyonası'na büyüklerde Veysi Tarandır, Şahin Dayar, Nurullah Demir, Nurşat Demir, Gençlerde Vedat İdiz, Yıldızlarda da Hüsnü Esrarı ve Sinan Emen ile Şırnak ilini temsilen mücadele edecekler" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2009 Pazar 14:49:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?