19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

Cizre Aşevi fakirin umut kapısı

 

Cizre ilçesinde Kaymakamlık tarafından açılan ve 12 yıldır hizmet veren aş evi Ramazan ayında da fakirin umut kapısı oldu. Cizre Aş Evi Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek vermeye devam ediyor.

İlçede 12 yıldır ihtiyaç sahibi insanlara her gün sıcak yemek veren Aş Evi, Ramazan ayında da hizmetlerine devam ediyor. Dini bayramlar hariç her gün iki öğüne yetecek kadar yemek veren Aş Evi Ramazan ayında da bu iki öğün yemeğin yanında tatlı ve bazen de meyve katarak her gün 180 aileye sıcak yemek veriyor. Cizre Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Celal Azgan, ''Yardıma muhtaç ve fakir ailelerimize iki öğüne yetecek kadar yemeğin yanında kutsal Ramazan ayı nedeni ile tatlı ve bazen de meyve ilave edip bu yardımın hak sahiplerine ulaştırılmasını sağlıyoruz'' dedi.

İsminin açıklanmasını istemeyen bir vatandaş ise Cizre Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı'nın verdiği yemek sayesinde evlerinde sıcak bir yemek yiyebildiklerini ve bu yardımın ulaşmasında emekleri olan herkese teşekkür ettiğini söyledi

İHA
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2008 Perşembe 13:28:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?