28
Mayıs
2024
Salı
ŞIRNAK

Cizre Belediyesi aylık faaliyet raporu

Cizre İlçe Belediyesi bir aylık çalışma ve faaliyet raporunu açıkladı.

Belediyenin bir aylık faaliyetlerini içeren raporu basın toplantısıyla açıklayan Cizre Belediye Başkan Vekili Ahmet Dalmış, "Cizre'nin modern bir yüze kavuşması için çabalarımız devam etmektedir. İlçemizin birçok cadde ve sokağında altyapı çalışmaları büyük bir özveriyle sürüyor'' dedi.

Belediye Başkan Vekili Ahmet Dalmış, ilçede kanalizasyon ve su probleminin çözümü başta olmak üzere parke döşeme çalışmalarında da her geçen gün biraz daha ilerleme kaydettiklerini söyledi. İlçenin altyapı sorununu önemli ölçüde çözdüklerini söyleyen Dalmış, "Göreve geldiğimiz günden itibaren başlatmış olduğumuz hizmet atağı neticesinde birçok cadde ve sokakta kanalizasyon çalışmaları, su döşeme çalışmaları ve parke taşı döşeme çalışmaları başarıyla tamamlandı" şeklinde konuştu.

Altyapı çalışmalarının yanı sıra ilaçlama ve temizlik faaliyetlerinin de düzenli bir şekilde devam ettiğini söyleyen Dalmış, Cizre halkından sabır ve dayanışma isteyerek sorunların bu şekilde daha hızlı çözülebileceğini ifade etti.

.
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2008 Cuma 12:53:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?