19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

Cizre Belediyesi yeni araçlarını tanıttı

Şırnak'ın Cizre İlçe Belediyesi, araç filosuna yeni kattığı bir iş makinesi ve iki itfaiye aracının tanıtımını yaptı. Belediye Başkanı Ahmet Dalmış yeni alınan araçların halka bayram öncesi verilen bir hediye olduğunu söyledi. 

Cizre Belediyesi, araç filosuna üç yeni araç daha ekleyerek araç filosunu genişletti. Yeni alınan araçlarla şehir turu atan Cizre Belediye Başkanı Ahmet Dalmış vatandaşlar tarafından uzun süre alkışlandı. Dalmış, hizmetlere devam edeceklerini belirterek, "JCB 1CX 2008 model ve kırıcı özelliğe sahip olan yeni iş makinesi ile ilçemizin başta Suriçi kısmı ve diğer mahallerdeki dar sokaklarda artık daha kolay bir şekilde altyapı hizmetini yerine getirmiş olacağız. Daha önce bazı sokakların dar olmasından ötürü kanalizasyon ve diğer altyapı çalışmalarımızı yerine getiremiyorduk. Ancak aldığımız yeni iş makinesi ile dar sokaklarda yaşayan vatandaşlarımızın altyapı sorunlarını çözmemiz önünde artık hiçbir engel kalmadı. Ayrıca yeni aldığımız iş makinesi fidan dikme aparatına da sahip" dedi. 

İlçe üzerinden çok sayıda akaryakıt yüklü tankerlerin geçtiğini belirten Dalmış, olası yangınlara karşı tedbir almak amacıyla kullanılamaz halde olan bir aracının revize edildiğini ve yeni bir itfaiye aracı da alındığını ifade etti. Başkan Dalmış belediyeyi devraldıklarında iki iş makinesinin bile olmadığını ancak şu an ise 30 araçlarının olduğunu belirterek alınan araçları bayram öncesi halka hediye ettiğini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2008 Cuma 19:27:34
Güncelleme :5 Aralık 2008 Cuma 19:30:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?