28
Mayıs
2024
Salı
ŞIRNAK

Cizre köylerinin sorunları

Cizre ilçesinde köy sorunları masaya yatırıldı. Kaymakam Cihan Demirhan, muhtarlardan kendi köylerinde yapılacak olan çalışmalara sahip çıkmalarını istedi.

Cizre Köylere Hizmet Birliği Meclisi, 2008 yılı Ekim ayı olağan toplantısını Cizre Kaymakam Cihan Demirhan'ın başkanlığında Öğretmen Evi toplantı salonunda gerçekleştirdi.

Toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Toplantıya Kaymakam Cihan Demirhan, Birlik İl Meclis Üyesi Serhan Yılmaz, Özel İdare Şefi Ahmet Ebem, köy muhtarları ile kurum müdürleri katıldı. Yaklaşık bir buçuk saat süren toplantıda Kaymakam Demirhan köy muhtarlarının köylerle ilgili sorunlarını dinleyip çözüm yolları ve yapılması gerekenler hakkında hem Özel İdare yetkilileri ile hem de muhtarlarla bilgi alış verişinde bulundu. Demirhan, toplantıda yaptığı kısa konuşmada ilçeye yeni atanmış olmasından dolayı henüz köyleri gezme fırsatı bulamadığını ve bu toplantı sayesinde hem köy muhtarları ile hem de köylerle ilgili az da olsa bilgi sahibi olacağını belirtti.

Demirhan, muhtarlardan kendi köylerinde yapılacak olan çalışmalara sahip çıkmalarını en ufak sorunlarında bile kendisine danışmalarını istedi. Toplantıda ayrıca 2009 yılı çalışma planı ve yatırım programı ile 2009 yılı bütçesi de ele alındı. Toplantı dilek ve temennilerin okunmasının ardından son buldu.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2008 Cuma 10:19:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?