28
Mayıs
2024
Salı
ŞIRNAK

Cizre'de 23 Nisan coşkusu

Cizre ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşku ile kutlandı.

Cizre Şehir Stadı'nda gerçekleştirilen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kutlamalarda Cizre Kaymakamı Gökhan Azcan, Garnizon Komutanı Ertan Varlık ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Dalmış, tören alanında bulunan öğrencilerin ve vatandaşların bayramını kutladı.

Törende İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Gören'in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu. 23 Nisan etkinlikleri kapsamında düzenlenen hentbol ve futbol turnuvalarında ve bilgi, resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında başarılı olan öğrencilere ödülleri, Kaymakam Azcan, Garnizon Komutanı Varlık, Belediye Başkan Vekili Dalmış ve Emniyet Amiri Orhan Yıldız tarafından verildi. Okulların folklor ve jimnastik gösterileri stadı dolduran vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Şehir Stadı'nda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, okulların resmi tören geçişi ile son buldu.

.
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2008 Çarşamba 18:07:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ferdi ışıkçı IP: 88.226.0.xxx Tarih : 29.04.2008 22:10:32

öncelikle ben bu cizredeki 23 nisanını çok beğendim ve bi hatası vardı ve öncelikle orası çok sıcaktı yani dediğim benim başka norma l bir yerde olsaydı daha iyi olurdu ve kaymakam münin heybet ilköğretim okulu çok güzel çalışmışlardı yani benim dediğim bu