19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

Cizre'de 4 iş yeri soyuldu

CİZRE'DE 4 İŞ YERİ SOYULDU

Şırnak'ın Cizre ilçesinde 4 iş yerine giren hırsızlar 2 kasayı boşalttıktan sonra kayıplara karıştılar.

Şırnak'ın Cizre ilçesi Yafes Caddesi Nur Mahallesi girişinde bulunan biri yerel bir gazeteye ait olmak üzere yan yana olan 4 iş yerine hırsız girdi. Gece geç saatlerde Nur Mahallesi girişinde bulunan iş yerlerine giren hırsızlar 2 iş yerindeki para kasasını boşaltıp, bir iş yerinden de bir dizüstü bilgisayarı aldılar. Diğer iş yerinden eli boş çıkan hırsızlar kayıplara karıştılar. Sabah iş yerlerine gelen çalışanlar, dükkanın kapı kilitlerinin kırıldığını, içeride bulunan ve kapıları delinerek açılmış

olan para kasalarını görünce büyük bir şok yaşadılar. Olay hemen polise bildirilirken, olay yerine gelen polisler iş yerlerinde parmak izi ve geniş çaplı bir araştırma yaptı. Hırsızların izine rastlayacak bir ipucu bulunmadığı bildirildi.

Hırsızlar, mobilyacı dükkanı ve boyacı dükkanında bulunan 2 kasada bulunan yüklü miktardaki para, döviz ve ziynet eşyasını alırken, bir iş yerinden de bir dizüstü bilgisayarı aldıktan sonra, soydukları kasalarda parmak izi tespit edilmemesi için kasaların üzerine boya döktükten sonra kayıplara karıştılar.

İş yeri hırsızlar tarafından soyulan Cizreli esnaf Ahmet Dal, "Sabah iş yerini açmak için dükkanın önüne gelen yeğenim iş yeri kapısının kırılmış olduğunu görünce beni aradı. Dükkana geldiğimde büyük bir şok yaşadım. Ancak bu şoku sadece ben değil benim iş yerimin bitişiğinde bulunan 3 komşum da yaşadı. Hırsızların kırdığı kasada bin 800 TL, 3 bin 450 dolar, maddi değeri çok olan ziynet eşyaları bulunuyordu. Yaklaşık olarak 20 bin TL çalındı. Şüphelendiğim kimse yok ancak emniyet yetkililerinden

hırsızları bir an önce yakalamalarını istiyorum" dedi.

Yaşanan hırsızlık olayı ile ilgili soruşturma başlatılırken Cizre Emniyet Müdürlüğü asayiş ekipleri hırsızları yakalamak için ilçe genelinde geniş çaplı bir çalışma başlattı.

CİZRE'DE 4 İŞ YERİ SOYULDU
CİZRE'DE 4 İŞ YERİ SOYULDU
İHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2010 Perşembe 18:52:02
Güncelleme :23 Eylül 2010 Perşembe 19:26:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?