28
Mayıs
2024
Salı
ŞIRNAK

Cizre'de huzur toplantısı

Şırnak'ın Cizre ilçesinde Emniyet Müdürlüğü polis ve halk ilişkilerini geliştirmek amacı ile huzur toplantısı düzenledi.

Cizre Emniyet Müdürlüğü'nün Öğretmen Evi toplantı salonunda gerçekleştirdiği huzur toplantısına Cizre Kaymakamı Cihan Demirhan, Emniyet Müdürü Atalay Bahar, Emniyet Amirleri Ali Fuat Aktaş ve Cevdet Elyıldırım, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Toplantıda polis ve halk ilişkilerini geliştirme, vatandaşın polislerden istekleri, vatandaşların kamu kurum ve kuruluşlarda yaşadığı sorunlar ve bu yönde nelerin yapılması gerektiği ve ilçenin temel sorunları ele alındı.

Kaymakam Cihan Demirhan, "Sosyal Yardımlaşma Vakfı, yeşilkart bürosu, Nüfus Müdürlüğü ve diğer resmi kurumlarda vatandaşların sorunlarını dinlemek ve bu yönde çözüm yolu bulup bilgi alışverişinde bulunmak için bir araya geldik. Bizler ilçemizdeki temel sorunları birlikte çözmek istiyoruz. Bölgenin çok eski bir ili olan çok eski bir merkezi olan bu şirin ilçemizin kendisine yakışır faaliyetlerde bulunmasını istiyoruz. Ve bunu temin etmek için çalışacağız bütün gayretimiz çabamız bu aşamada olacak. Bunu gerçekleştirmek içinde en büyük
destekçilerimiz sizlersiniz. Bizler burada sizin huzurunuzu temin etmek için buradayız ve kapımız 24 saat vatandaşlarımız için açıktır" dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Atalay Bahar ise, "Bugün düzenlenen bu toplantıda sizlerle olmaktan mutluluk duydum. Daha önce düzenlenen toplantıların çoğunda mahalle muhtarları ve birkaç esnaftan başka katılım gösteren olmuyordu. Ancak bugünkü toplantıda salonun dolu olmasından dolayı memnun olduğumu dile getirmek istiyorum. Devlet kurumları bölgedeki yaşayan insanların huzuru ve hizmeti için vardır ve o insanların hizmetindedir. Eğer o bölgenin insanları o kuruma ve kurum çalışanlarına sahip çıkarsa başarı sağlanılır.

Eski benliğimize, sevgiye güvenen birlikteliğe dayanışmaya dayalı toplum yaşantısını yakalamanın yolu kurumlar ve vatandaşların bütünlüğüdür. Bu anlamda bugünkü toplantıda hem vatandaşların sorunlarını dinlemek hem de polis-halk ilişkilerini geliştirmek amacı ile bu toplantıyı düzenledik. Toplantıya gösterdikleri ilgiden dolayı iş adamlarımıza, esnaflarımıza ve mahalle muhtarlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2009 Perşembe 13:22:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?