19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

Cizre'de köylere hizmet çalışması

Şırnak'ın Cizre Kaymakamlığı ve Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin ilçeye bağlı 4 köy okulunda başlattığı çalışmalar tamamlandı.

Cizre Kaymakamlığı ve Köylere Hizmet Götürme Birliği, ilçeye bağlı olan dört köy okulunun bahçe duvarının olmayışından dolayı bu okulların bahçe duvarını bazal taşından örüp çocuklar için betondan futbol sahası yaptı.

İlçeye bağlı dört köy okulunda tamamlanan çalışmaları yerinde inceleyen Cizre Kaymakamı Cihan Demirhan, ''İlçemize bağlı Kebeli, Korucu, Katran ve Güçlü köyündeki okulların bahçe duvarını bazalt taşından oluşan duvar ile çevirdik.

Duvarların tamamlanması ile yeni eğitim ve öğretim yılında bu okulların hem güvenliği sağlanmış olacak hem de okullara daha düzenli bir çevre düzenlemesi sağlanmış olacaktır. Bunun yanında da köy çocuklarının daha temiz bir ortamda sportif faaliyetlerini yerine getirmesi için okullarının yanında da birer futbol sahası yaptık'' dedi.
Kaymakam Demirhan köy okullarında yapılan çalışmaları yerinde inceleyip yetkililerden bilgi aldıktan sonra köyden ayrıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2009 Pazar 17:07:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?