19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

Cizre'de kutlamalar kısa sürdü

Şırnak'ın Cizre ilçesinde kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı aşırı sıcak hava nedeniyle ilk defa kısa bir şekilde kutlanırken ilçe merkezinde askerlerin ayak sesleri ve, "Vatan Sana Canım Feda, Her şey Vatan İçin, Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" sözleri yankılandı.

Cizre Garnizon Komutanlığı tarafından Orhan Doğan Caddesi'nde düzenlenen ve saat 10.00'da başlayan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Cizre Kaymakamı Cihan Demirhan, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Recep Özdemir, Belediye Başkan Yardımcısı Nevzat Baytaş'ın alandakileri selamlaması ile başladı. Bayram günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından, resmi geçit töreni ile birlikte yaklaşık 15 dakika sürdü. 30 Ağustos Zafer Bayramı hava sıcaklığının arttığı Cizre'de hafta sonu ve Ramazan ayına denk gelmesi nedeni ile vatandaşlardan yeterli ilgiyi görmedi.

Orhan Doğan Caddesi'nde düzenlenen ve 15 dakika süren 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Cizre'de askerlerin ayak sesleri ve, "Vatan Sana Canım Feda, Her şey Vatan İçin, Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" sözleri yankılandı.

Tören sonunda Garnizon Komutanı Tankçı Kurmay Albay Recep Özdemir tebrikleri kabul etti.

 

iha
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2009 Pazar 15:45:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?