28
Mayıs
2024
Salı
ŞIRNAK

Cizre'de şehit ve gazi ailelerine yardım

Şırnak'ın Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü ilçede ihtiyaç sahibi ve öğrencilere yaptığı kuru gıda ve kırtasiye yardımına şehit, asker ve gazi ailelerini de dahil ederek bayram öncesi şehit ailelerini de sevindirdi.

Cizre Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığı'nda düzenlenen tören ile yardım paketleri şehit ve gazi ailelerine teslim edildi. Cizre Emniyet Müdürü Atalay Bahar, "Sosyal yaşam projesi kapsamında Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile yaptığımız ortak bir çalışma ile vatan için gözlerini kırpmadan canlarını veren kahramanların geride kalan aileleri bizlere emanettir. İhtiyaç sahibi şehit asker ve polis ailelerine verilmek üzere giyim, kırtasiye ve kuru gıda paketlerini bu ailelerimize verip acılarını paylaştığımızı ve hiçbir zaman yalnız olmadıklarını söyleyip her türlü sorunlarında yardımcı olacağımızı belirtmek istiyorum" dedi.

Cizre Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Yıldız ise İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine kısa bir süre önce atanmış olmasına rağmen bu kısa sürede şehit ve gazi ailelerini unutmayıp kendilerine destek çıktıkları için başta İlçe Emniyet Müdürü Atalay Bahar olmak üzere tüm emniyet camiasına şehit ve gazi aileleri adına teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2008 Pazar 13:04:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?