19
Mayıs
2024
Pazar
ŞIRNAK

Cizreli şairin imza günü

Şırnak'ın Cizre ilçesinde yaşayan genç şair Rıdvan Eren Çiçek, "Hançerlenmiş Duygular" adlı şiir kitabının tanıtım ve imza gününde sevenleri ile bir araya geldi.

Genç Şair Rıdvan Eren Çiçek'in "Hançerlenmiş Duygular" adlı şiir kitabının tanıtım ve imza gününde Cizre Öğretmen Evi'nde şiir dinletisi düzenlendi. Programa Şırnak Barosu Başkanı Av. Nuşirevan Elçi, işadamları, avukatlar, öğretmenler, öğrenciler ile vatandaşlar katıldı. Öğretmen Evi'ndeki Şiir dinletisinde Şair Rıdvan Eren Çiçek, kitabı ile ilgili bilgiler verip kendisine destek veren herkese teşekkür etti. Daha sonra kısa bir konuşma yapan Baro Başkanı Elçi, ''Öncelikle genç şairimizi kutluyorum. Çünkü şiir kitabı çıkarmak ve şiir yazmak çok zor işlerin başında geliyor. Oysa ki bu genç arkadaşımız bu kitaba içindeki duyguları ve günümüz gençliğinin duygularını işlemiş. Onun için kendisini tekrardan kutlar başarının devamını dilerim'' dedi.

Etkinlik daha sonra sinevizyon gösterimi ve şiir dinletisi ile devam ederken katılımcılar genç şairle ilgili öğrenmek istedikleri konuları sorup bu konuda cevap almaya çalıştılar. Programın sonunda da genç Şair Çiçek hayranlarına imzalı kitabından dağıtıp gününün anısına fotoğraf çektirdi.

ŞAİR RIDVAN EREN ÇİÇEK KİMDİR?

1989 yılında Şırnak'ın Cizre ilçesinde hayata gözlerini açan Şair Rıdvan Eren Çiçek, ilköğrenimini Vali Kamil Acun İlköğretim Okulu'nda tamamladıktan sonra Cizre Çok Programlı Lisesi'nden mezun oldu. Öğrenimine Şırnak Üniversitesi Cizre Meslek Yüksek Okulu Muhasebe Bölümü'nde devam ediyor. Çeşitli yerel radyolarda altı yıldır DJ olarak çalışan Çiçek, bu deneyimin ardından Dicle FM Radyosu'nda Reklam Müdürlüğü görevine getirildi

iha
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 15:25:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
isimsiz IP: 88.229.202.xxx Tarih : 24.09.2009 15:42:22

maşallah süper şair tebrik ederiz